Weer in je kracht 

Wie ben je, wat zijn je verlangens en wat is jouw droom voor jou als persoon en/of voor jou als professioneel? Met kinesiologie (spiertesten) ontstaat snel bewust-zijn in de processen en met dat inzicht kun je blijvend veranderen. Het Enneagram helpt je om snel te zien wie je werkelijk bent, welke patronen je belemmeren en welke kwaliteiten je kunt ontwikkelen. Wil je weer in contact komen met je gevoel en intuïtie? Daar kunnen wij bij helpen. De coachsessie duurt gemiddeld 1,5 uur. Je kunt vrijblijvend contact met ons op nemen, het eerste kennismakingsgesprek van een half uur is gratis.

Heb jij de moed om te veranderen en jezelf uit te dagen?

Dat is best een lastig, want er zijn delen in jou die het graag bij het oude en bekende houden. Vooral de persoonlijkheid die je ontwikkeld hebt, belemmert en saboteert je leerprocessen en groei. Als je jezelf beter leert kennen en ziet vanuit welke motivatie je gedrag komt, is het veel makkelijker om dit gedrag te veranderen. Het Enneagram geeft hierbij inzicht.
Om echt te veranderen is het noodzakelijk dat je inziet:
• Wie je bent
• Wat je wil
• En wat je tegenhoudt om dat te bereiken.
En het resultaat van dat inzicht is dat je uit liefde voor jezelf kiest voor vrijheid, in de body, in de mind, in de spirit en energetisch. Bij Parelss kun je op al die ingangen aan jezelf werken. Bij 'Over ons' lees je meer over het Enneagram en de verschillende lagen van dit bijzondere model.

De belangrijkste vraag is: 'Wie ben ik echt?'

Deze vraag is lastig, veel mensen weten niet wie ze in werkelijkheid zijn.

Naarmate je ouder wordt, denk je steeds beter te weten wie je bent. Maar is dat de echte ik of een rol die je hebt aangenomen door alles wat je hebt meegemaakt in je leven? We 'denken' dat we weten wie we zijn. Als je je daar gelukkig bij voelt en je draai hebt gevonden, is dat prima.

Enneagram Persoonlijkheids type

Maar als je niet helemaal gelukkig bent, als er iets knaagt of niet lekker zit, en als je aan jezelf wil werken, is het belangrijk om te weten wie je bent. Want je kunt jezelf niet ontplooien of groeien als je niet weet wie je werkelijke 'ik' is. Als je weet wat je eigenlijke karakter is en je daardoor je kernkwaliteiten kent, gaat alles in je leven je gemakkelijker en ontwikkel je je beter.

Waarom het zo moeilijk is om jezelf te zijn?

Er is altijd een spanningsveld tussen jezelf zijn en jezelf aanpassen. Je voegt je in de rollen die je speelt in het levenstheater en zit verscholen achter een masker, een rookgordijn. Kies voor authenticiteit, kies voor jouw vrijheid!

Transformeren

Transformeren is het flexibeler en lichter maken, ofwel vrijkomen, van je persoonlijkheid waardoor er meer ruimte komt voor contact met je essentie en het benutten van je volledige potentieel. Ontwikkel jezelf en ervaar eenheid en vrijheid.

Het Enneagram: psychologie meets spirituatliteit

Een van de diepzinnige lessen van het Enneagram is dat psychologische integratie en spirituele realisatie hand in hand gaan. Zonder spiritualiteit kan psychologie ons niet werkelijk vrijmaken of ons naar onze diepste waarheden over onszelf leiden, en zonder psychologie kan spiritualiteit tot grootheidswaan, illusies en vluchten uit de realiteit leiden. Daarom werk ik graag met het Enneagram, het brengt bezieling en de praktijk van alledag samen.

Loslaten met Sedona

In Sedona (USA) is een revolutionaire methode voor  loslaten ontwikkeld: eenvoudig en zeer doeltreffend. Loslaten is een keus! Het gaat om het beheren van je denken en voelen. Welke behoefte zorgt dat je het liever in stand houdt? Duik in de wereld van loslaten, ontdek de dualiteit van bijvoorbeeld geluk en pech en ervaar welke ruimte er komt als je het voor nu loslaat… Doel van loslaten is vrede hebben met wat er is en vrijheid met wat je voelt, denkt en ervaart.

Wat kun je allemaal loslaten? Je kunt fysieke sensaties, emoties en gedachten/overtuigingen loslaten, alles wat je met de ‘mind’ waarneemt.

Maak een afspraak

Bel ons op (06) 46 44 52 98

Mail ons op marielle@parelss.nl

Het tarief

Het coachtarief voor particulieren is Euro 60,- per uur.
Voor aanvragen vanuit bedrijven is het Euro 60,- exclusief BTW.