Ontwikkel je kennis

Parelss verzorgt verschillende workshops. Leerzaam en inspirerend voor jouw groei en leuk om te doen:

  • Sedona Loslaat Methode
  • Geef kleur aan je Karakter
  • Leren masseren, zorgen voor ontspanning

Sedona Loslaat Methode

Mensen zeggen dat loslaten moeilijk is. Ontdek zlef hoe eenvoudig het is en hoe je jezelf en anderen kunt helpen bij het loslaten van gedachten die je weerhouden het leven te leiden waar je van houdt. Of om de emoties te laten gaan. In de methode zitten raakvlakken met mindfullness (in het NU zijn) en meditatie, maar dan heel praktisch. Je mind mag op op pauze, op stand-by.

Stap in de vrijheid. Vind rust en ontspanning.

Informatieavond

Kom naar een informatieavond en maak kennis met de Sedona Loslaat Methode. Tijdens een kennismakingsavond ontdek je of het wat voor jou is, voor jezelf en je gezin, en vanuit je professie als je coach, therapeut of psycholoog / arts bent, voor jouw cliënten.

Workshop basis en verdieping Sedona

Wil je na de informatieavond aan de slag met deze methode? De workshop duurt een dag en is inclusief een lunch en lekker veel oefenen.

  • Tijdens de basisworkshop krijg je meer achtergronden en ga je werken met verwelkomen, verborgen bestuurders en loslaten als besluit.
  • Bij de verdiepingsworkshop pakken we de draad verder op met de basistechnieken en maak je daarnaast kennis met holistic relase en diving in.

De basis- en verdiepingsworkshop Loslaten met Sedona zijn geschikt voor je eigen ontwikkeling en om bijvoorbeeld in je gezin aan de slag te gaan. Daarnaast is de workshop waardevol voor coaches, therapeuten en artsen die de methode ook professioneel kunnen inzetten. Je betaalt voor deze workshop Eur 120,- (inclusief BTW).

Geef kleur aan je Karakter

Er is geen grotere wijsheid dat het kennen van jezelf. Dat kan op een speelse manier tijdens de workshop ‘Geef kleur aan je Karakter’. De workshop duurt 2,5-3 uur. Je leert de negen types van het enneagram kennen en ontdekt welke types je herkent in jezelf en anderen. Verder ga je aan de slag met kleuren in het symbool en ontrafelt wat er voor jou in verstopt zit. Een mooie ontdekkingstocht! Leuk voor jezelf maar ook om samen met vrienden of familie te doen.

Leren masseren, zorgen voor ontspanning

Wil je zelf kneepjes van het masseren leren, zodat je op een ontspannen manier een ander laat relaxen? In een kleine setting van 2-4 deelnemers leer ik je technieken en leg ik je uit wat bijdraagt aan ontspanning. Er zijn verschillende workshops voor voetmassages en lichaamsmassages. Ook kunnen we ruimte maken om kennis van geuren en kleuren te delen, als waardevolle aanvulling op de massage. Kijk in de agenda voor de planning of stuur een mail dan plannen we iets in.

Aankomende workshops

Informatieavond: Loslaten met Sedona

Wanneer: 01-10-2019 (avond)

Locatie: Papendrecht

Belemmerende overtuigingen en gedachten, onzekerheid, faalangst, gebrek aan controle, stress, burn-out enzovoort.... Word je regelmatig geremd en wil je dat graag loslaten? Ontdek de Sedona Loslaat methode. 

Bijdrage: Eur 10,-.

Je kunt je aanmelden via een mail aan marielle@parelss.nl of een app naar 06-10879860.

Workshop: Je gaat het pas zien als je het doorhebt!

Wanneer: 11-10-2019 (dag)

Locatie: Papendrecht

Je ontdekt je persoonlijkheidstype en krijg zicht op je kwaliteiten, valkuilen en talenten. Je duikt dieper in je gedrag en krijg zicht op je emotionele drijfveer en kernovertuiging. Zo ontwikkel je jezelf en maak kennis met technieken om overtuigingen en gevoelens die je beperken te herkennen, erkennen en los te laten.

Bijdrage: Eur ...,-.

Je kunt je aanmelden via een mail aan marielle@parelss.nl of een app naar 06-10879860.

Basisworkshop: Sedona Loslaat methode

Wanneer: 8-11-2019 (dag)

Locatie: Papendrecht

Leer werken met de basis van de Sedona methode, het verwelkomen, de verborgen bestuurders en het loslaten als besluit.

Bijdrage: Eur 120,-.

Je kunt je aanmelden via een mail aan marielle@parelss.nl of een app naar 06-10879860.

Workshop: Geef kleur aan je Karakter

Wanneer: 26-11-2019 (avond)

Locatie: Papendrecht

In de workshop 'Geef kleur aan je Karakter' ontdek je de kracht en dynamiek van dit symbool, je maakt kennis met de negen verschillende Enneatypes en je gaat aan de slag met kleur. Welke kleur geef jij de verschillende vlakken in het Enneagram en wat heeft het je te zeggen?

Bijdrage: Eur 35,-.

Je kunt je aanmelden via een mail aan marielle@parelss.nl of een app naar 06-10879860.