Ontspannen & Lekker in je vel zitten

Bij Parelss kun je sinds 2005 terecht voor een persoonlijke aanpak voor voetreflexologie en verschillende massagevormen in de holistisch energetische praktijk. Deze werkvormen vult de therapeute aan met andere therapievormen en coaching. Zo kiezen we samen een aanpak die past bij jou. Parelss houdt praktijk in een vaste ruimte in Papendrecht met een eigen ingang op de begane grond. Wil je liever een consult aan huis, dan is dat geen probleem. We kunnen op elke gewenste locatie afspreken.

Parelss W Massage 1

Voetreflexologie

Breng je vitaliteit in beeld door je reflexen op je voeten met een voetenkaart in beeld te brengen.

Voetreflexologie is het masseren en aandrukken van kleine plekjes op de voeten (reflexen), die in verbinding staan met lichaamsdelen, klieren en organen. Bij voetreflexologie wordt de hele voet behandeld (acupressuur) en gezocht naar de achterliggende oorzaak van klachten en ziekten. De waargenomen sensatie kan worden vastgelegd op een voetenkaart.

(Voet)reflexologie is geschikt voor iedereen en is te combineren met andere therapievormen.

De gevoeligheid van de reflexen zwakt af na de eerste aanraking, de blokkade krijgt een impuls. Na de acupressuur worden de voeten met een passende olie liefdevol gemasseerd.

Massages

Kies een massagevorm die past bij wat je nodig hebt, zoals polariteits-, vlinder- of metamorfosemassage.

Massage maakt het mogelijk even helemaal weg te dromen of juist heel bewust je lichaam te voelen. Bij Parelss kun je kennismaken met verschillende massagevormen.

Parelss W Massage 5

Voetmassage

Een voetmassage geeft ontspanning via de voeten. De ontspanning werkt door op het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en stimuleert de energiestromen in het lichaam. Je slaapt beter, je staat steviger in het leven en het brengt rust in het denken. Voetmassage brengt je terug in je lichaam en geeft meer balans.

Parelss W Massage 8

Polariteitsmassage

Bij polariteitsmassage gaat het om het afwisselen van stevige en zachte druk, en van snelle en langzame bewegingen, maar vooral ook het afwisselen van fysiek en energetisch werken. De kracht van de massage ligt in de

combinatie van de fysieke massagegrepen, waarbij huid, spieren en organen worden behandeld, samen met de reflexologie en met het werken met energiedoorstroming. Het is heerlijk ontspannend.

Parelss W Massage 9

Metamorfosemassage

Een liefdevolle aanraking langs de reflexzones van de wervelkolom op je voeten, handen en hoofd brengt je in contact met je eigen verborgen mogelijkheden.

Parelss W Massage 7

Nek- en schoudermassage

Tob je regelmatig met hoofdpijn of heb je last van een stijve nek en stramme schouders? Een nek- en schoudermassage kan verlichting geven en ontspannen, zodat het zelfherstellend vermogen van het lichaam verder kan om dit aan te pakken.

Parelss W Massage 6

Ontspanningsmassage

Bij deze heerlijk ontspannende massage droom je weg. Hierbij voel je verschillende technieken met een combinatie van afwisselende druk en verbindende bewegingen.

Een optimale olie voor jou

Soms zou je wat meer energie willen, een andere keer wil je gewoon alleen maar ontspannen. Of je wil iets ter ondersteuning van je spijsvertering of bijvoorbeeld je luchtwegen. Voor €5,- stellen we samen vast wat voor jou nu de beste keus is.

Een olie die optimaal is voor jouw wensen, die bij jou past op dit moment.

Therapie

Welke aanvullende therapie kan je helpen? Bijvoorbeeld een essence of een edelsteen?

Aroma- en kruidentherapie

Etherische olie in massageolie die past bij jouw behoeften. Bij die keuze bepalen zowel emotionele als fysieke input de richting.

Kruiden kun je gebruiken als aanvulling op de moderne geneeskunde maar ook als aanvulling op de natuurlijke geneeswijzen. De verschillende behandelwijzen gaan meestal goed samen.

Essences

Essences van Andromedica geven vitaliteit en deze werken op celniveau. De essences ondersteunen het onderbewuste bij het loslaten van oude patronen. Via kinosiologie (spiertesten) kan het benodigde middel worden achterhaald. 

Edelsteentherapie

Edelstenen moeten aansluiten bij je persoonlijke wensen of klachten. Samen kunnen we via verschillende technieken de juiste edelsteen vinden.

Aanpak in de praktijk

Voor de een werkt een ontspannende massage, de ander kiest voor stevige acupressuur. Altijd liefdevol en met respect, want elk lichaam is bijzonder kostbaar: het grootste goed dat ieder heeft. 

Mariëlle werkt met verschillende massage- en behandelingstechnieken en heeft in 2013 de opleiding Medische Basiskennis afgerond. Ze geniet ervan met mensen te werken en met hen op zoek te gaan naar het ‘meer thuis raken’ in lichaam en geest.

‘Goed voor jezelf zorgen is het grootste goed dat je jezelf en anderen kunt geven!’

Liefdevolle en zorgzame aandacht werkt helend. Dat is de basis van het werk van Parelss. Kenmerkend is de integere, persoonlijke en doelgerichte aanpak van Parelss waarbij jij altijd centraal staat. Met een positieve instelling en een schat aan kennis en ervaring gaat Parelss praktisch en krachtig aan de slag.

Reguliere gezondheid en vergoeding ziektekostenverzekering

Coaching en therapeutisch werk kan prima naast de reguliere gezondheid, het vervangt deze behandeling niet, maar vult deze aan. Omdat ik me niet heb aangesloten bij een specifieke beroepsvereniging, hanteer ik voor iedereen gelijke (en dus lagere) tarieven.

Tip

Een cadeaubon van Parelss is een mooi cadeau om te geven en te krijgen. Voor elk gewenst bedrag maken we een cadeaubon.